Chat with us, powered by LiveChat
UtrechtThe Netherlands

The Rail Career Event 2019 is the career event for Dutch (young) professionals, starters and students looking for a job, a traineeship or an internship in the Dutch rail sector.

Rail Carrière Dagen 2019

Vind nieuw talent tijdens de Rail Carrière Dagen 2019

Paul van der Kooij
Sales Manager

Op 26 tot 28 maart 2019 komt de internationale spoorsector voor de 12e keer samen tijdens RailTech Europe 2019. Gelijktijdig vinden de Rail Carrière Dagen plaats: het netwerkplatform voor starters, young professionals en studenten met affiniteit voor techniek, bouwkunde en infrastructuur.

Inschrijven Rail Carrière Dagen

Maar liefst 1.000+ studenten bezoeken deze vakbeurs met maar één doel: het vinden van een baan, traineeship of stage- plaats in de railsector.

De Rail Carrière Dagen voorziet in de behoefte van de toenemende vraag naar personeel op de arbeidsmarkt binnen de spoorsector. Daarom is een grootschalige campagne opgezet om studenten van technische onderwijsrichtingen enthousiast te maken voor het werken in de spoorsector.

Wat is er te doen?

Samen met het RailCenter, RailForum en de Jonge Veranderaars is een programma samengesteld waarmee de spoorsector zichzelf goed kan presenteren aan potentiële medewerkers:

Ben je exposant op RailTech Europe?

Exposant op RailTech Europe 2019 en interesse om jouw stand toe te voegen aan de Rail Carrière Dagen? Download de brochure met de mogelijkheden via de brochure knop hieronder.

Download brochure

Terugblik 2017

Partners

De partners van de Rail Carrière Dagen 2019 zijn:

Meer informatie
Voor meer informatie over de Rail Carrière Dagen kun je contact opnemen met:

Paul van der Kooij
Sales Manager

+31 (0) 6 28 48 99 98
Paul.van.der.kooij@railtech.com