jasperpasfotoVind nieuw talent tijdens de Rail Carrière Dag 2017

Jasper Rodenhuis
Sales Manager

The Rail Career Event 2017 is the career event for Dutch (young) professionals, starters and students looking for a job, a traineeship or an internship in the Dutch rail sector.

Rail Carrière Dag 2017 > Bekijk de Rail Carrière dagen 2019

Op woensdag 29 maart 2017 vond de derde editie van de Rail Carrière Dag plaats. Dit netwerkevenement bood een bijzonder platform voor de Nederlandse railsector om in contact te komen met professionals, young potentials en studenten.

Bekijk het video-verslag:

Deelnemers

Kom tijdens de Rail Carrière Dag 2017 in contact met onderstaande organisaties:

Wat is er te doen?

Op de Rail Carrière Dag kunnen werkgevers en opleiders zich presenteren aan (nieuw) talent. Verder kunnen bezoekers carrière-advies inwinnen, hun CV laten checken en hulp krijgen bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Matchmaking, de vacature wand en 1-op-1 meetingrooms  maken de Rail Carrière Dag tot het startpunt van veelbelovende carrières.

Daarnaast wordt er een interessant en leerzaam workshopprogramma aangeboden. Belangrijke thema’s zijn de ontwikkelingen in de railsector, andere workshops zullen meer ingaan op carrièrekansen. Verder zullen er workshops plaatsvinden over detachering in de spoorsector, omgaan met veiligheid in het spoor, traineeships binnen de spoorsector en zakelijk flirten.

Programma

Vacatures in de spoorsector

Pitches

Op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen in de spoorsector? Diverse bedrijven zullen zichzelf presenteren door middel van pitches op het Carrière Plein. Hier zal tevens een grote vacaturewand geplaatst worden waar deelnemende bedrijven aan de Rail Carrière Dag hun vacatures zullen  plaatsen. Op het speciaal ingerichte Carrière Plein is er vervolgens de mogelijkheid voor werkgevers en professionals om 1-op-1 in gesprek te gaan.

Partners

De Rail Carrière Dag 2017 is powered by:

Spoorpro.nl
topEngineer
Railforum